MIKÄ TEKEE HYVÄSTÄ KAPELLIMESTARISTA HUIPUN?

Katsoin vuosia sitten Aamu Tv:n lähetystä (29.9.2017), jossa pohdittiin, mikä tekee hyvästä kapellimestarista huipun ja miksi Suomesta tulee niin paljon huippu ammattilaisia alalle maailman laajuisestikin ajateltuna. Alkoi tuntua, että puhuttiin huippuyrittäjistä!

oletko miettinyt, mitä yhteistä on huippukapellimestarilla ja yrittäjällä!

YRITTÄJÄ ON KAPELLIMESTARI YRITYKSESSÄÄN

Kapellimestari on kuin yrittäjä. Instrumentti on vain erilainen.

Samat lainalaisuudet kuitenkin pätevät. Rakkaus ja intohimo musiikkiin, kiinnostus ja halua oppia. Olla läsnä, tehdä kaiken tosissaan, ei jättää puolitiehen. Tuntea instrumentit, soittimet, soittajat ja ohjata heitä henkilökohtaisesti. Halua kehittyä ja oppia – saada mahtavaa koulutusta. Olla valmis tekemään kovasti työtä ja sitoutua täydellisti.

Edellä mainitut ovat myös huippuyrittäjän ominaisuuksia. Molemmilla, niin kapellimestarilla kuin yrittäjällä, on taipumusta päästä flow tilaan, saavuttaa täydellinen ymmärrys ja yhteys orkesteriinsa, yritykseen, muusikoihin ja soittimiin, nuotteihin, työntekijöihin, asiakkaisiin, markkinoihin ja ylipäätään ihmisiin.

Ajatella samaan aikaan yhdessä ilman sanoja, samassa tempossa ja saavuttaen yleisönsä!

Olen miettinyt, miksi Suomessa on niin paljon huippukapellimestareita, joilla karisma ja eleet puhuvat puolestaan. Voisiko heistä ottaa oppia, selvittää mitä he ovat tehneet saavuttaakseen huipputasonsa.

HUIPPUYRITTÄJÄN KORKEAKOULU

Miten me yrittäjät voisimme tulla huipuiksi omalla alallamme? Olla parempia johtajia, kommunikoida ilman sanoja kuten huippukapellimestarit. Miten luomme yhteisen kielen, tietämystä ja ymmärrystä muihin ihmisiin, laitteisiin, tietokoneisiin, asiakkaisiin, palveluun.

Mitä meidän on tehtävä saavuttaaksemme enemmän, kuten huippukapellimestarit? Voisimmeko me yritysmaailmassa oppia heiltä lisää flow tilan luomisesta ja yleisön tavoittamisesta?

Onko yrittämisen korkeakoulu ja koulutus jotenkin erilaista ja onko asiat opittava kantapään kautta?

Ainakin yhden eron löysin – huippukapellimestareita valmistuu Sibelius-Akatemiasta!

Haluatko kuulla lisää, miten HYGISAFE BUSINESS auttaa yrittäjiä pääsemään suuremmille konserttilavoille?

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista

MITÄ YRITTÄJÄNÄ HALUAT?

Jokaisella on vapaus päättää, mitä haluaa…kuitenkin niissä rajoissa, että ottaa huomioon, mikä on yhteisen edun, tässä tapauksessa asiakkaiden, henkilöstön ja yrityksen edun mukaista”. Ryhmän etu

OLETKO SYNTYNYT YRITTÄJÄKSI?

Sanonta ”yrittäjäksi synnytään” ei onneksi pidä täysin paikkansa, sillä jos niin olisi, meitä yrittäjiä ei olisi montaakaan. Millaisia sitten ovat ne harvat ja onnelliset yrittäjäksi

liity postituslistalle

Haluatko tiedotuskirjeet ja uusimmat julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa toimialakohtaisista kartoituksista ja asiakkaiden toiveista. Kuulet ensimmäisten joukossa uusista ajankohtaisista ratkaisuista, työkaluista ja mahdollisuuksista.