MITEN SIIVOUSPALVELU HINNOITELLAAN

SIIVOUSPALVELUN HINTA MUODOSTUU ...

Hyvin ja huolellisesti tehdystä siivouksen tarvekartoituksesta, määrittelystä ja mitoituksesta muodostuu niin siivousliikkeelle kuin asiakkaalle selkeä kuva ja ymmärrys siivouspalvelun tarpeesta ja luonteesta. Edellä mainittu selvitystyö mahdollistaa, että siivoustarjous, siivoussopimus ja työohjeet ovat selkeät. 

Siivouspalvelun hinnoittelun pitäisikin perustua aina tarkkaan siivoustarpeen kartoitukseen, mitoitukseen ja varsinkin asiakkaan toiveisiin.

SELVITÄ YKSITYISKOHTAISESTI

Siivottavan tilan hinnoitteluun vaikuttavat mm. tilan käyttötarkoitus, käyttöaste, likaisuusaste, asiakkaan toiveet sekä tavoiteltava laatu.

  • m2 (neliöt)
  • tehtävät työt
  • tilatyypit
  • materiaalit
  • lian kulkeutuminen
  • kalustusaste jne.

ASIAKKAAN TARPEET JA TOIVEET VAIKUTTAVAT SIIVOUSPALVELUN HINTAAN

Edellä mainittujen myötä muodostuu päivittäinen työaika, joka kerrotaan työpäivien lukumäärällä kuukaudessa ja kerrotaan tuntihinnalla. Tuntihinta kattaa yleensä siivouksen palkkakustannukset, vakuutukset, pesuaineet ja tarvikkeet, yrityksen kiinteät kulut ja toimihenkilöiden, kuten työnjohdon palkat.

Haluatko lisää tietoa siivouspalvelun hinnoittelusta? Kysy lisää, miten me toteutamme laadukasta siivouspalvelua yli 35 vuoden kokemuksella– Espoo, Helsinki, Vantaa, Tampere, Lappeenranta, Oulu, Kuopio.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista

MITÄ YRITTÄJÄNÄ HALUAT?

Jokaisella on vapaus päättää, mitä haluaa…kuitenkin niissä rajoissa, että ottaa huomioon, mikä on yhteisen edun, tässä tapauksessa asiakkaiden, henkilöstön ja yrityksen edun mukaista”. Ryhmän etu

OLETKO SYNTYNYT YRITTÄJÄKSI?

Sanonta ”yrittäjäksi synnytään” ei onneksi pidä täysin paikkansa, sillä jos niin olisi, meitä yrittäjiä ei olisi montaakaan. Millaisia sitten ovat ne harvat ja onnelliset yrittäjäksi

liity postituslistalle

Haluatko tiedotuskirjeet ja uusimmat julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa toimialakohtaisista kartoituksista ja asiakkaiden toiveista. Kuulet ensimmäisten joukossa uusista ajankohtaisista ratkaisuista, työkaluista ja mahdollisuuksista.