HYGISAFE BUSINESS – UUSI EKOLOGINEN SIIVOUSPALVELU

Useat siivousalan yritykset sanovat olevansa ekologisia. Nopeasti kuitenkin selviää, että yritysten toiminnassa ekologisuutta edustavat biohajoavat puhdistusaineet, jätteiden lajittelu ja mahdollisesti sähköautot. Kysyttäessä, miten yrityksen käyttämä siivousmenetelmä edustaa ekologisuutta, on vastauksena usein syvä hiljaisuus.

HYGISAFE BUSINESS – KEMIKAALITON JA TEHOKAS

Siivousliiketoiminnan ytimessä on aina siivousmenetelmä, jolla pinta puhdistetaan. Mikäli menetelmä on ekologinen, on liiketoiminnan ytimen varaan mahdollista rakentaa oikeasti ekologinen liiketoimintamalli.

”Perinteiset menetelmät perustuvat kemikaaleihin, lämpötilaan, mekaaniseen hankaukseen ja aikaan”.

Perinteisillä menetelmillä siivottaessa pinnoille jää haitallisia ja allergisoivia puhdistusainejäämiä, joihin lika kiinnittyy. Näin bakteereille ja viruksille kehittyy kasvualusta.

OPTIMOITU HYGISAFE TÄSMÄSIIVOUS™ puolestaan perustuu uuteen ja tehokkaaseen kuivahöyrymenetelmään, jossa pinnat puhdistuvat, lika poistetaan huokosia ja nurkkia myöten. Puhdistus tapahtuu pelkällä hanavedellä, ilman kemikaaleja, nopeammin ja tehokkaammin. Siivouksen lopputulokselle, laadulle, annamme 110 % HYGISAFE TAKUUN.

”Asiakkaanamme tiedät mitä ostat ja mikä on siivouksen lopputulos. Et maksa koskaan turhasta, saat 110 % hinta-laatusuhteen jokaiselle puhtauspäivälle”.

PUHDAS PINTA ON NOPEAMPI SIIVOTA

Tehokas ja ainutlaatuinen, optimoitu HYGISAFE BUSINESS puhdistusmenetelmä on lähtökohta ekologiselle liiketoiminnalle ja korkealle laadulle. Työ tehdään lyhyemmässä ajassa, pelkällä hanavedellä, ergonomisesti, osittain koneellisesti. Asiakkaalle tämä merkitsee korkeampaa laatua. Kaupan päälle pinnat desinfioidaan, bakteerit kuolevat ja virukset de-aktivoituvat.

Kun liiketoimintamme ytimeen lisätään vielä systemaattinen toiminnanohjaus, opastus ja koulutus, kommunikaatio, tiedonkulku sekä logistinen tehokkuus, puhutaan todellisesta ekologisesta siivouspalvelusta.

”Työt tehdään kerralla kuntoon. Mitä vähemmän teemme turhia ja ylimääräisiä asioita, sitä enemmän säästämme aikaa, rahaa ja kustannuksia”.

PAREMPAA LAATUA JA PALVELUA

HYGISAFE BUSINESS, ekologinen tehokkuus näkyy päivittäin asiakkaillemme parempana työn jälkenä ja asiakastyytyväisyytenä sekä mahdollisuutena vaikuttaa ympäristömme hyvinvointiin

Haluatko kuulla lisää, miten puhdistamme tilasi tehokkaasti, paremmin ja kustannustehokkaasti.

Olemme ainutlaatuisia – yksinkertaisesti parempia.

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista

MITÄ YRITTÄJÄNÄ HALUAT?

Jokaisella on vapaus päättää, mitä haluaa…kuitenkin niissä rajoissa, että ottaa huomioon, mikä on yhteisen edun, tässä tapauksessa asiakkaiden, henkilöstön ja yrityksen edun mukaista”. Ryhmän etu

OLETKO SYNTYNYT YRITTÄJÄKSI?

Sanonta ”yrittäjäksi synnytään” ei onneksi pidä täysin paikkansa, sillä jos niin olisi, meitä yrittäjiä ei olisi montaakaan. Millaisia sitten ovat ne harvat ja onnelliset yrittäjäksi

liity postituslistalle

Haluatko tiedotuskirjeet ja uusimmat julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa toimialakohtaisista kartoituksista ja asiakkaiden toiveista. Kuulet ensimmäisten joukossa uusista ajankohtaisista ratkaisuista, työkaluista ja mahdollisuuksista.