VASTUULLISTA PUHTAUTTA JA HYVINVOINTIA

TÄSMÄSIIVOUS

Perinteinen siivous on käsityötä, jossa siivousmenetelmien, välineiden ja kemikaalien yhteisvaikutusta tehostetaan mekaanisella hankauksella. Puhdistusaineista jää kemikaalijäämiä pinnoille ja huokosiin, jotka toimivat lian, bakteerien ja virusten kasvualustana. Lika kiinnittyy ja sitä liikutetaan pinnoilla.

TÄSMÄSIIVOUS™ on HYGISAFE BUSINESS™ kehittämä puhtaus- ja hygieniapalvelu tuottaa parempaa laatua ja pitkiä asiakassuhteita. Poistamme lian ja pidämme huolta tilojen jatkuvasta hygieenisyydestä. Saat kaikki yrityssiivouksen palvelut samasta osoitteesta helposti ja vaivattomasti.

ASIAKKAILLE

Menimme ongelman alkulähteelle ja kehitimme HYGISAFE BUSINESS™ TÄSMÄSIIVOUS™ palvelun, joka joustaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukana. Asiakkaanamme saat enemmän – kaupanpäälle pintojen desinfiointi. Olemme kustannustehokkaita. Asiakkaana saat parhaan hintalaatusuhteen jokaiselle puhtauspäivälle.

Optimoitu TÄSMÄSIIVOUS – parempi laatu – 110 % HYGISAFE TAKUU.

OPTIMOITUA PUHTAUTTA

Optimoimme puhdistustapahtuman. Apunamme on uusin teknologia. 

Me poistamme likaantumisen perimmäisen syyn, kemikaalijäämät. Näin pinnoilla ja huokosissa on vähemmän likaa, bakteereja ja viruksia. Siivoojamme eivät liikuta likaa pinnoilla, kuten useimmilla perinteisillä käsityömenetelmillä tapahtuu.

REAALIAIKAINEN PALVELU

Toinen TÄSMÄSIIVOUS™ elementti, reaaliaikaisuus, mahdollistaa puhtauspalvelun läpinäkyvyyden. Saat rahoillesi takuulla enemmän vastinetta.

Toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa, auttaa ja tukee. Kommunikaatio tavoittaa oikeat henkilöt. Tieto kulkee reaaliaikaisesti suoraan asiakasrajapintaan, jolloin reagointi asiakkaan toiveisiin ja mahdollisten virheiden korjaus tapahtuvat nopeasti.

110 % HYGISAFE TAKUU

Paikallinen yrittäjä huolehtii henkilökohtaisesti tilojesi puhtaudesta ja yhteydenpidosta. Sovit hänen kanssaan asioista ilman turhia välikäsiä.

Lupauksemme – parempaa laatua ja palvelua – vakuudeksi saat 110 % HYGISAFE TAKUUN.

  • Tiedät mitä on sovittu ja tehty. Et maksa turhasta.
  • Maksat vain tehdystä työstä ja tunneista.