AINUTLAATUINEN SIIVOUSPALVELU

HYGISAFE MENETELMÄ™ MIKROHÖYRYPUHDISTUS 24/7 – Green Cleaning on täydellinen ratkaisu allergioihin, vastustuskykyyn, hengitystieongelmiin ja ihoärsytyksiin.

Siivouspalvelut jaetaan kahteen ryhmään.

Ylläpitosiivous / sopimussiivous

HYGISAFE BUSINESS jäsenliikkeet palvelevat asiakkaitaan hyödyntäen tehokasta optimoitua kuivahöyrymenetelmää.

Ylläpitosiivous/sopimussiivous tarkoittaa säännöllisin väliajoin, päivittäin tai viikoittain, siivousohjelman mukaisesti tehtävää siivousta esimerkiksi toimistotiloissa, taloyhtiöissä, tavarataloissa, ravintoloissa, hotelleissa, myymälätiloissa.

Siivouksen tehtävänä on huolehtia, että tilojen käyttäjät työskentelevät ja vierailijat viihtyvät siisteissä ja puhtaissa tiloissa. Vuosien saatossa toimistotilojen siivousohjelmat ja siivoustaajuudet ovat kuitenkin keventyneet. Nykyisin siivotaan harvemmin ja tehdään vähemmän tavoitteena säästää siivouskuluissa, jolloin myös siivoustaso saattaa pudota.

HYGISAFE BUSINESS optimoitu puhdistusmenetelmä perustuu kerralla kuntoon periaatteeseen. Syväpuhdistetut pinnat pysyvät pidempään puhtaana, joten jopa harvennetulla siivousohjelmalla lopputulos ja laatu on parempaa. Tästä hintalaskuriin!

Optimoidulla kuivahöyrymenetelmällä puhdistat erityisesti Asunto Osakeyhtiöiden saunatilat, suihku- ja pukuhuoneet nopeasti ja tehokkaasti ilman kemikaaleja, vain pelkällä hanavedellä.

Ongelmakohdat, saippuajäämät, kalkki ym. pinttymät, puna- ja mustahome puhdistuvat ja kaupanpäälle pinnat desinfioidaan, bakteerit tuhoutuvat ja virukset de-aktivoidaan.

Syväpuhtailla pinnoilla ei ole saippuajäämiä, joten bakteerien ja virusten kasvualusta heikkenee.

Tilojen käyttäjille, asukkaille puhtaissa tiloissa on turvallista ja viihtyisää saunoa. Haluan lisää tietoa!

Elintarvikemyymälöiden palvelutiskien siivous vie aikaa. Grillin puhdistaminen, liha ja kala-altaat, lämpökaapit, pysty- ja tasopinnat vaativat säännöllistä siivousta pysyäkseen puhtaina. Myös korkeat hygieniavaatimukset aiheuttavat osaltaan haasteita.

Optimoidulla kuivahöyrymenetelmällä on saavutettu tuntuvia etuja verrattuna perinteisiin puhdistusmenetelmiin. Tiedämme, että parempi laatu lyhyemmässä siivousajassa puhuu puolestaan.

Saksan elintarvikevirasto suosittelee Thermostar ja Medicleantec kuivahöyrylaitteita elintarviketilojen ja teollisuuden puhdistukseen. Haluan vertailevan tarjouksen!

Ravintolatilojen siivous vaatii ammattitaitoa. On tiedettävä mitä menetelmää ja puhdistusainetta käytetään missäkin tilassa. Salin puolella pinnoille putoaa alkoholijuomia, ruokaa, rasvalikaa, jotka leviävät asiakkaiden jaloissa, oli materiaalina sitten tekstiili tai kova lattiapinta. WC- tilat ovat kovassa käytössä ja tuoksu saattaa olla epämukavaa. Keittiön, huuvan ja metallipintojen, pinttyneen rasvan puhdistaminen vie aikaa.

HYGISAFE BUSINESS on kehittänyt ravintolasiivoukseen tehokkaan menetelmän, jossa Optimoitua kuivahöyrymenetelmää hyödyntämällä saavutetaan tuntuvia etuja niin työajassa, henkilöstön kuormituksessa kuin kustannuksissa – ekologisesti ilman kemikaaleja – laadusta tinkimättä. Minuun voi olla yhteydessä!

Hotellihuoneen siisteys ja puhtaus ovat tärkeimpiä asioita, joita asiakas arvioi asuessaan hotellissa. Asiakas kiinnittää huomiota tuoksuun, ilman raikkauteen, esineiden ja tarvikkeiden asetteluun. Useasti yksityiskohdat luovat kuvan hyvin siivotusta huoneesta.

HYGISAFE BUSINESS on kehittänyt hotelli- ja huonesiivoukseen menetelmäkokonaisuuden, joka mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan palvelun. Teemme tiloissa tarkan kartoituksen ja vertailulaskelman Optimoidun kuivahöyrymenetelmän ja perinteisen siivouksen välillä.

Autamme asiakkaitamme integroimaan kuivahöyrymenetelmän perussiivoukseen, jaksottaisiin töihin sekä ylläpitosiivoukseen. Haluaisin lisää tietoa/vertailulaskelman!

HYGISAFE BUSINESS kotipalvelu sisältää kodin puhdistuksen, erilaiset erikoissiivoukset kuten ikkunanpesut, tekstiilien puhdistukset ja vaatehuollon. Siivoustyössä, pintojen puhdistuksessa käytämme tehokasta Optimoitua kuivahöyrymenetelmää – ekologisesti ilman kemikaaleja.

Asiakkaitamme ovat mm. lapsiperheet, lemmikkieläintaloudet, ikäihmiset, työssäkäyvät – kaikki, jotka arvostavat puhtautta, kemikaalittomuutta ja laatua.

Menetelmä toimii kemikaaliyliherkkyydestä ja allergioista kärsiville, joille puhdas sisäilma on merkittävä osa kodin puhtautta.

Optimoitu kuivahöyrymenetelmä on hyväksytty terveystuotteeksi Saksassa. Haluan lisää tietoa kemikaalittomasta kotisiivouksesta!

Perussiivous ja suursiivous

Optimoidulla, kustannustehokkaalla kuivahöyrymenetelmällä vähennetään perussiivouksen tarvetta, jopa poistetaan.

Perussiivous ja suursiivous tarkoittaa pintojen ja tilojen puhdistamista pohjaa myöten, perusteellisesti. Perussiivouksia ovat esimerkiksi; ikkunoiden pesu, tekstiilipintojen perusteellinen puhdistus, lattioilta vanhan vahan poisto ja vahaus.

Optimoidulla kuivahöyrymenetelmällä lattiapinnat, kuten vinyyli, laatta, kivi, puu ym. pinnat syväpuhdistetaan nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin kuin perinteisillä menetelmillä – ilman kemikaaleja.

”Puhdistusainejäämät poistetaan, pinnat ovat puhtaat, epäpuhtaudet eivät tartu ja pinty kuten aiemmin. Pinnat pysyvät pidempään puhtaina, siivoustarve vähenee, työn jaksotus mahdollistuu ja siivous nopeutuu. Likaa ei liikuteta pinnoilla, vaan poistetaan”.

Kuivahöyrymenetelmällä saavutetaan tuntuvia säästöjä puhdistusaineissa, siivousvälineissä sekä työajassa. Referenssejä löytyy tuhansia, niin Suomesta kuin maailmalta.

Kuivahöyrymenetelmä soveltuu vahattujen pintojen ylläpitosiivoukseen. Vahanpoistoon suosittelemme perinteisiä menetelmiä. Haluaisin lisää tietoa optimoidun puhdistusmenetelmän eduista!

Yli 180 C:n lämpötilassa, 9 baarin jatkuvassa paineessa syntyvä kuivahöyry rikkoo veden pintajännityksen, tunkeutuu tekstiilien kuituihin ja huokosiin, pilkkoo likapartikkelit, tuhoaa bakteerit, virukset, homeet, sienet ym. 99,9 prosenttisesti.

Paine, kuivahöyry ja integroidun vesi-imurin imu synnyttävät kiertoliikkeen, joka avaa kuidut ja desinfioi pinnat. Lika ja pöly kiinnittyvät mikrokuitupyyhkeeseen. Työn tuloksen näet heti.

Kuivahöyrymenetelmällä puhdistetaan nopeasti myös yksittäiset tahrat. Puhtaat tekstiilipinnat voidaan suojata pintasuojalla, jolloin ne hylkivät likaa ja pysyvät pitempään puhtaina. Käsittely ei vahingoita materiaalia, mutta estää pölyn ja lian tunkeutumisen huokosiin. Tekstiilipintaiset kalusteet pestään samalla menetelmällä kuin matot. Pinnat ovat käyttökuivat noin 10 minuutissa.

 • Menetelmä on turvallinen materiaaleille
 • Vähemmän työvaiheita
 • Tekstiilipinnasta ns. syväpuhdas
 • 100 % ekologisesti; ei kemikaaleja, vain hanavettä 

Minuun saa olla yhteydessä!

Alueilla, jotka ovat alttiita liikenteen tuomalle noelle ja muille epäpuhtauksille, ikkunoiden pesutarve on suurempi. Lika ja noki, yhteisvaikutuksena auringon kanssa, palavat kiinni lasipintaan. Jos ikkunat pestään harvoin, niin noki ja kalkki, jota on myös sadevedessä, muodostuvat ongelmaksi, joka näkyy harmautena. Perinteisellä ikkunanpesumenetelmällä epäpuhtaudet eivät välttämättä enää lähde lasipinnoilta, jolloin ne likaantuvatkin jatkossa nopeammin.

Kuivahöyrymenetelmällä lasipintojen puhdistaminen on tehokasta. Kun kaikki pesuainejäämät, noki ja kalkki on syväpuhdistettu, pysyvät pinnat pidempään puhtaina. Haluan tarjouksen ikkunanpesusta!

Kaappien ja tasopintojen päälle kertyy ja pinttyy pölyä. Tietyssä ajassa pölyn määrä ylittää kriittisen pisteen, jolloin esimerkiksi koneellinen ilmastointi pudottaa pölyä lattioille ja työpöydille. Pölyongelma voi aktivoitua jopa muutamassa kuukaudessa.

Kuivahöyrymenetelmällä pinnat puhdistetaan kemikaalittomasti ja turvallisesti, jolla on myös suuri vaikutus huoneilman laatuun. Haluan lisää tietoa pölyremontista?

Perusteelliset muuttosiivoukset hoituvat lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palvelustamme. 

HYGISAFE BUSINESS Optimoitu kuivahöyrymenetelmä soveltuu tavoitteelliseen perus- ja suursiivoukseen.

 • Taso- ja pystypinnat
 • Kalusteiden puhdistus
 • Seinän pesu
 • Ilmastointiventtiilien puhdistus
 • Sisäkaton puhdistus
 • Lämpöpattereiden siivous
 • Valaisimien puhdistus

Menetelmä on tekijälleen ergonominen, kevyempi ja vähentää työn fyysistä kuormitusta. Ota yhteyttä