HSB YRITTÄJYYS

Tarvitsetko lisää resursseja ja energiaa? Mitä, jos pystyisit pienentämään yrittämisen riskiä ja jakamaan vastuuta? Mitä, jos yhdistäisit voimiasi ja pienentäisit kustannuksia muiden alueellisten yrittäjien kanssa? Tarvitsetko uutta potkua yritystoimintaan, haluatko erottua kilpailijoista, saada lisää maksavia asiakkaita, parempaa katetta ja ansaita yrittäjänä enemmän? Mietitkö yrityksen perustamista?

Yritystoiminnassa ei riitä, että osaa siivota ja uskaltaa ottaa riskejä. Siivoustyön lisäksi on hallittava markkinointia, asiakashankintaa, johtamista, asiakaspalvelua, puhumattakaan talousasioista ja viranomaisvelvoitteista, jotka kaikki kuuluvat yrittäjyyteen. Kilpailu on kovaa. On vaikea erottua.

Asiakkaille olemme ”harmaata massaa”. Vaikka olisimme kuinka hyviä ja luotettavia, ei sanaamme luoteta. Asiakkaat valitsevat liian usein hinnan perusteella – useasti halpa voittaa. Tekemistä siis riittää!

TEKIJÖILLE

HYGISAFE BUSINESSTM TÄSMÄSIIVOUSTM on tarkoitettu yrityksille ja yrittäjyyttä harkitseville. Itsenäisenä ja menestyvänä yrittäjänä päätät omista asioistasi ja työn sisällöstä. Kerromme, miten erotut kilpailijoista ja saavutat enemmän haluamiasi asioita. Saat investoimasi ajan ja rahan moninkertaisesti takaisin.

Apua, tukea ja työkaluja kannattavaan siivousliiketoimintaan

  • Saat käyttöösi testatun, valmiin ja kannattavan liiketoimintamallin, joka tuottaa tulosta. Räätälöityjä ratkaisuja ja käytännön työkaluja siivousliiketoimintaan. Ainutlaatuinen palvelukonsepti, jolla erotut kilpailijoista.
  • Valmennusta ja koulutusta liiketoiminnan eri osa-alueille. Oma valmentaja/tukihenkilö, apua ja tukea, kun sitä tarvitset.
  • Menetelmä hankkia maksavia ja kannattavia asiakkaita – kasvattaa liikevaihtoa. Autamme myynnissä ja asiakashankinnassa. Toimintamalli, joka mahdollistaa korkeimman asiakastyytyväisyyden.
  • Työkaluja toiminnanohjaukseen ja yritystoiminnan kehittämiseen. Taloushallinnon tukipalvelu.
  • Toimiville ja alkaville yrityksille ja yrittäjille aikaa keskittyä siihen, mistä tulot tulevat – työn tekemiseen ja yrityksen johtamiseen.
  • Autamme rahoitusjärjestelyissä ja asiakashankinnassa.

Yrittäjänä voit ansaita enemmän, pitää vapaapäivät ja lomat, nauttia yrittäjyyden hyvistä puolista, kuten mukavista maksavista asiakkaista, osaavasta henkilöstöstä ja vapaudesta päättää omista asioistaan. HYGISAFE yrittäjänä et ole yksin.

Olet osa suurempaa kokonaisuutta, yhdessä toimivaa verkostoa. Me tuemme toimintaasi ja annamme sinulle apua aina, kun sitä tarvitset. Saat voimakkaan taustatuen ja kokeneen yrityksen tietotaidon. Ainutlaatuisen HYGISAFE tuoteperheen lisäksi tukenasi ovat kattavat markkinointi, yritys- ja yrittäjä neuvonta- ja tukipalvelut, koulutusjärjestelmät ja paljon muuta. Kun edellä mainittuun yhdistetään vielä oma panoksesi, motivaatiosi ja halusi menestyä yksilönä ja yrittäjänä, niin tulet saavuttamaan haluamaasi.

SOVELTUVUUS

Haluamme kertoa avoimesti, että HYGISAFE BUSINESS Yrittäjyys ei sovellu kaikille. Emme siis voi luvata, että pystymme auttamaan sinua ja yritystäsi.

Tästä syystä kartoitamme aluksi toiveesi sekä tutustumme yritykseesi ja selvitämme, olisiko meistä sinulle todellista hyötyä. Haluamme olla rehellisiä ja luvata vain sellaista, jonka takana voimme seistä. Alkukartoituksen jälkeen voimme mahdollisesti edetä asiassa.